כשעל הכוונת אירועים קטנים, אינטימיים ומיוחדים - "שלוש נקודות" היא ההצעה האולטימטיבית. ב"שלוש נקודות" מקיים שף ליעוז מלול סדנאות, אירועים קטנים וארוחות מיוחדות לעד 80 אורחים.
המפגשים, בלופט או אצל הלקוח, יכולים להתאים כאירועי חברה, ימי גיבוש, מסיבות ושמחות. שף מלול, שהייעוד שלו הוא לחבר בין נשמות לרגש, יוצר מתוך אהבת אדם, ידע בקולינריה מתקדמת וב-NLP (שיטה לתקשורת רתימה והפעלת התת-מודע לשינוי התנהגותי ורגשי).
אירועי "שלוש נקודות" מתאפיינים בהמון מקוריות שלא יודעת גבולות, ושבוראת חוויה מעוררת חושים ורגש. האירועים נוגעים בלב ומרחיבים אותו, והכי חשוב - טעימים בטירוף.