ברוכים הבאים למסעדת דשי הכשרה שבמדרחוב נתניה, מסעדה כשרה יפנית המציעה חוויה קולינרית אותנטית של טעמים ומנות יפניות מסורתיות באווירה ייחודית ויוקרתית.
מסעדת דשי מציעה מקום לאירועים פרטיים עד 50 אנשים, עם דגש מיוחד על איכות האוכל והשירות.
אנו מזמינים אתכם לחגוג איתנו באווירה יפנית אותנטית, עם תפריט עשיר ומגוון שיותאם במיוחד לאירוע שלכם.
בין אם אתם חוגגים יום הולדת, מתכננים אירוע משפחתי או מארגנים מפגש עסקי, נדאג שהאירוע שלכם יהיה ייחודי ומרשים בכל פרט.
האווירה במסעדת דשי היא ייחודית ומרעננת, המשלבת בין המסורת היפנית לבין העיצוב המודרני של המדרחוב בנתניה. האורחים שלנו נהנים מסביבה נעימה ואינטימית, המאפשרת חוויה קולינרית מושלמת לכל אירוע.
ניתן להזמין לאירוע שלכם פילוט טונה אדומה (בעונה) וליהנות מחיתוך טונה טרייה לעיני הסועדים, ישירות לשולחן.
במסעדת דשי תוכלו ליהנות ממטבח מובחר בניצוחם של שני שפים מובילים. שף דניאל, הבעלים של המסעדה, מביא עמו ניסיון עשיר בבישול יפני והתמחות באירועים פרטיים.
השף דניאל משלב במנותיו תשוקה ודיוק, עם דגש על טעמים מסורתיים וטכניקות מתקדמות.
לצדו פועל שף טומי, מומחה בדגים ובשרים, שעבר הכשרות ביפן ועבד במסעדה יפנית בברצלונה.
השף טומי אחראי על התפריט היפני של המסעדה התל אביבית הנחשבת "סלאס"
טומי מביא עמו את הדיוק והיצירתיות היפנית ומפגיש אותם עם המרקם והטעמים המיוחדים של דשי.
אנו מזמינים אתכם ליצור איתנו קשר ולתכנן את האירוע הבא שלכם במסעדת דשי, המקום בו כל מנה היא חוויה וכל אירוע הוא זיכרון מתוק.